První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

St. Pauli Aktuálně č.9

09.09.2012 08:20

V reprezentační přestávce se mnoho novinek v táboře St. Pauli neurodilo, pojďme se však podívat i na to málo.

St. Pauli včera odehrálo druhé přátelské utkání, ve Švýcarsku remizovalo s tamním FC Winterthur 1:1. Jediný gól Kiezkicekrs zařídil už v páté minutě utkání hlavou Marius Ebbers. Za domácí vyrovnával tři minuty před přestávkou Benbondo.

Sestava: Himmelmann (46. Tschauner) – Kalla (46. Schachten), Thorandt, Avevor, Schindler (82. Heinemann)– Kringe (46. Bruns), Daube – Buchtmann (73. Andrijanic), Bartels (83. Büchler) – Ebbes (46. Saglik), Gyau (82. Mandic)

Daniela Ginczeka trápí problémy s kolenem, na konci týdne trénoval jen s atletickým trenérem Timo Rosenbergem.

Další ligové utkání proti 1. FC Köln je na programu až v pondělí 17. září. Pokud máte doma satelitní televizi, nalaďte si ve 20:15 německý kanál Sport 1 (dříve DSF), pondělní večery tady totiž pravidelně patří přímým přenosům ze 2. Bundesligy. 

A pokud se pyšníte dobrou znalostí německého jazyka, podívejte se na nejnovější vydání vidoblogu o FC St. Pauli, který vzniká pod záštitou Hamburger Morgenpost (všechny díly hledejte zde).

 

Dnes jsme u konce, přeji hezký zbytek slunného víkendu!

Zdroj: fcstpauli.com

St. Pauli Aktuálně č.9

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.