První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

St. Pauli Aktuálně č.8

04.09.2012 21:20

Choreo  #  99-gólový střelec  #  Přátelské utkání  #  Doplnění Wikipedie

 Na začátku dnešních aktualit se ještě vraťme k víkendovému zápasu proti Sandhausenu. Fanoušci St. Pauli tam totiž připravili parádní choreo, na které se nyní můžete podívat tady.

 Marius Ebbers vstřelil ve zmiňovaném utkání svou 99 branku ve 2. Bundeslize. První gól zaznamenal mladý Ebbers ještě v dresu MSV Duisburg 15. 12. 2000. V Bundeslize zkoušel štěstí v dresu 1. FC Köln, s nímž nejprve sestoupil do 2. ligy, v následující sezóně však mužstvo znovu postoupilo. To už ale Ebbers mířil do Aachenu. I v černo-žlutých barvách slavil další postup do nejvyšší fotbalové soutěže. V roce 2010, to už válčil v barvách FC St. Pauli, pomohl k postupu Kiezkickers úctyhodnými 20 zásahy. K získání pozice nejlepšího střelce 2. Bundesligy všech dob chybí vytáhlému forvardovi ještě 54 branek. Do TOP 10 už "jen" 12.

 Dnes v 10 hodin dopoledne se hráči St. Pauli po dvou dnech volna znovu hlásili na tréninku. Chyběl Patrick Funk, který byl nominován k zápasu kvalifikace o postup na EURO do 21 let. Německý výběr se utká s Běloruskem a Bosnou a Hercegovinou.

 Na marodce momentálně evidujeme trio hráčů, jsou jimi Lennart Thy, Akaki Gogia a Sören Gonther.

 V podvečer St. Pauli absolvovalo pod vedením Timo Schultze přátelské utkání na půdě SV Eintracht Lüneburg. 600 diváků vidělo celkem 10 branek v síti domácích, Kiezkickers si dokráčeli pro pohodlnou výhru. Bartels zaznamenal hattrick, Saglik a Gyau se trefili dvakrát a po jednom zásahu si připsali Schachten, Buchtmann a Daube.

Sestava:

Himmelmann (46. Pliquett) – Schachten, Thorandt (46. Mohr), Avevor (61. Büchler), Schindler (46. Kalla) – Buchtmann (61. Bruns), Boll (61. Andijanic), Kringe, Bartels (46. Daube)– Saglik (46. Ebbers), Gyau

Branky: 0:1 Schachten (7.), 0:2 Bartels (17.), 0:3 Saglik (20.), 0:4 Gyau (21.), 0:5 Saglik (30.), 0:6 Bartels (32.), 0:7 Bartels (37.), 0:8 Buchtmann (45.), 0:9 Daube (54.), 0:10 Gyau (70.)

 

 Na závěr ještě dvě zprávy ohledně našeho webu. Zaprvé jsem pomalu začal doplňovat záznam o FC St. Pauli na Wikipedii. Věřte, že to je potřeba. Zatím jsem aktualizoval sestavu, přidal něco málo k historii, doplnil přehled umístění klubu v posledních letech a dopsal vznik Totenkopffahne. Další informace budou přidávány časem, myslím, že tato snad největší internetová studnice vědomostí si zaslouží odpovídající "balík" údajů o našem klubu. Zadruhé opakuji již dříve vyřčenou prosbu: uvítám každou pomoc při tvorbě obsahu našich stránek. Ať už by to bylo přeložení nějakého článku, doplnění historie nebo cokoliv jiného, každý příspěvek najde uplatnění. Zájemci samozřejmě můžou psát kamkoliv na web (třeba hned sem pod článek), já už jejich zprávu jistě najdu. ;-) 

 

 

Zdroj: fcstpauli.com

 

St. Pauli Aktuálně č.8

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.