První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

St. Pauli Aktuálně č.6

30.08.2012 21:45

Letní přestupové okno se pomalu, ale jistě zavírá a St. Pauli na poslední chvíli ještě posiluje. Dnešní aktuality tedy zaměříme na dvě nové tváře, Christophera Buchtmanna a Josepha-Claude Gyaua.

 

Christopher Buchtmann

Christopher BuchtmannVěk: 20 let

Pozice: levý záložník / levý křídelní obránce

V loňské sezóně byl hráčem 1. FC Köln. Jako střídající hráč se v Bundeslize na trávníku objevil dvakrát, jinak si připsal 11 startů za třetiligovou rezervu. Od ledna do března 2012 byl navíc zraněný. 

V minulosti prošel rezervami Liverpoolu a Fulhamu, v Premier League se však na trávníku ani jednou neukázal. Reprezentoval Německo na několika věkových stupních, U15 počínaje a U20 v minulém ročníku konče.

 

Joseph-Claude Gyau

Joseph-Claude GyauVěk: 19 let

Pozice: krajní záložník, levá i pravá strana hřiště

Joseph je hráčem Hoffenheimu a do St. Pauli přichází na roční hostování s opcí na prodloužení o jednu další sezónu. Do A-mužstva Hoffenheimu zatím nakoukl jen v jednom pohárovém utkání, poslední dva ročníky strávil v záložním týmu, respektive v juniorce. 29.2. 2012 debutoval ve výběru USA do 23 let, od té chvíle za něj nastoupil ještě třikrát.

Jednou z jeho hlavních předností by měla být rychlost, můžeme se tedy těšit, co nám na Millerntoru předvede.

St. Pauli Aktuálně č.6

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.