První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

St. Pauli Aktuálně č.13

24.12.2012 09:03

Mahir Saglik, doslova a do písmene kočovný střelec, podle všeho opustí hnědo-bílé barvy a vrátí se do Paderbornu. Turecký forvard se letos na hřišti objevil ve 12 ligových zápasech a vstřelil jednu branku. V DFB Pokalu si připsal dva přesné zásahy.

Po letním odchodu dlouholetého kapitána Fabia Moreny proběhla kapitánská páska na podzim pozoruhodné kolečko. Prvních pět kol vedl mužstvo nově zvolený kapitán Fabian Boll. Díky jeho zranění převzal roli kapitána v 6. kole stoper Markus Thorandt. Následující dvě ligová kola byl pak kapitánem pro změnu Marius Ebbers. Po uzdravení se role kapitána v 9. kole opět zhostil Boll, po něm ve dvou střetnutích vedl St. Pauli Jan-Philipp Kalla. A od zápasu s Duisburgem do konce podzimu již zůstala kapitánská páska brakáři Tschaunerovi. St. Pauli tak drží primát v počtu kapitánů v první polovině ročníku - druhé Dynamo Drážďany vystřídalo na tomto postu o jednoho muže méně, tedy 4 hráče.

Dva hráči St. Pauli nestráví vánoce v Německu. Joseph-Claude Gyau se po několika měsících vrací za rodinou do USA. Také Florian Mohr letí za moře, Vánoce stráví ve slunném Miami.

Vánoční atmosféru můžete "nasát" díky speciálnímu videu od FC St. Pauli, ke zhlédnutí třeba na Youtube.

Aktuality uzavřeme vánočním přáním od prezidenta klubu Stefana Ortha:

"Přeji jménem svým i svých kolegů všem členům, fanouškům, příznívcům, partnerům a sponzorům FC St. Pauli krásné a v klidu prožité svátky."

 

Nezbývá než rovněž popřát krásné Vánoce!

https://www.fcstpauli.com/website/var/tmp/thumb_3073__newsBigImage.jpeg