První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

PREVIEW: 1.FC Köln - FC St. Pauli

14.09.2012 18:01

V pondělí od 20:15 hraje St. Pauli na půdě Kölnu. Pojďme se s bundesliga.de podívat na pár předzápasových informací.

1. FC Köln začal sezónu bídně, z prvních čtyř kol vybojoval pouhý jeden bod a v tabulce je až předposlední. Když budeme počítat i závěr loňského ročníku, čeká Köln na vítězství už 13 soutěžních zápasů. Naposledy mužstvo zvítězilo 10. března nad Herthou Berlín. Tehdy také Köln naposledy udržel čisté konto. Od 10. prosince 2011, kdy porazil 4:0 Freiburg, nedokázali svěřenci kouče Stanislawskiho v zápase, ve kterém bodovali, vstřelit víc jak jednu branku.

St. Pauli na první výhru čekalo do 4. kola, kdy na Millerntoru porazili Sandhausen 2:1. Poslední dvě sezóny ve druhé lize mělo St. Pauli touto dobou nastřádáno alespoň deset bodů. Letos je to jen polovina. Hnědo-bílé trápí hlavně špatná produktivita v ofenzivě. Méně branek, než St. Pauli dosud vstřelily jen Köln, Aue a Duisburg. 

Naposledy se obě možstva potkala v sezóně Bundesligové 2010/2011. Tehdy zvítězilo St. Pauli doma 3:0, v odvetě zase doma vyhrál Köln.

V rámci 2. Bundesligy hrálo St. Pauli s Kölnem naposledy v ročníku 2007/2008. Celkem se ve 2. lize utkaly osmkrát - pětkrát se radoval Köln, jednou St. Pauli a dva zápasy skončily nerozhodně.

Holger Stanislawski se vůbec poprvé postaví proti St. Pauli.

 

Možné sestavy:

1.FC Köln: Horn - Eichner, Wimmer, Maroh, Brecko - Matuschyk, Strobl - Chihi, Bröker, Clemens - Ujah

FC St. Pauli: Tschauner - Kalla, Mohr, Thorandt, Schachten - Funk, Boll - Bruns, Daube, Bartels - Ebbers