První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

Krátké představení letních posil

08.06.2013 10:26

Sezóna 2012/2013 skončila, se St. Pauli se rozloučila řada hráčů takže bylo jen otázkou času, kdy klub získá nějaké nové tváře. K dnešnímu dni je oficiálně známo šest nových hráčů, pojďmě si je v krátkosti představit.

Marcel Halstenberg Marcel Halstenberg (21 let)

Levý obránce přišel z rezervy Borussie Dortmund. V uplynulém ročníku odehrál celkem 36 zápasů, v nichž dokázal vstřelit tři branky.

 

 

Marc RzatkowskiMarc Rzatkowski (23 let)

Marc hraje jako ofenzivní záložník. Loni odehrál za Bochum, alespoň dle statistik celkem slušnou sezónu. V 25 zápasech dal 3 góly a na 11 nahrál.

 

 

Bernd NehrigBernd Nehrig (26 let)

Pravý obránce, může ale nastoupit rovněž na pozici křídla. ve 2. Bundeslize už nasbíral skoro 150 zápasů, takže se jedná o velmi zkušeného borce.

 

 

Christopher NötheChristopher Nöthe (25 let)

Stejně jako Bernd také Christopher přišel z Fürthu. Ačkoliv se jedná o útočníka, v loňské sezóně se v Bundeslize ani jednou neprosadil. Snad si u nás vzpomene na svou mnohem lepší sezónu 11/12, kdy se trefil třináctkrát ve 28 zápasech.

 

 

Michael GregoritschMichael Gregoritsch (19 let)

Rakušan Michael Gregoritsch platí za talentovaného útočníka, ale protože v Hoffenheimu by se do A-týmu momentálně prokousával jen stěží, dostal šanci nasbírat zápasové zkušenosti u nás. Michael loni velmi zdatně reprezentoval svou zemi v kategorii U21, za kterou nastřílel čtyři branky v šesti zápasech.

 

 

Philipp ZiereisPhilipp Ziereis (20 let)

Pravý obránce nebo stoper přišel z Regensburgu. Na hřišti se v minulém ročníku objevil jedenáctkrát, vstřelil jednu branku.