První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

FC St. Pauli - VfR Aalen 0:1

25.09.2012 21:31

FC St. Pauli - VfR Aalen

0:1 (0:1)

 

 

Po 13 domácích zápasech v řadě bez porážky dnes St. Pauli podlehlo nováčkovi 2. Bundesligy VfR Aalen 0:1. S jedním vítězstvím ze sedmi zápasů tak svěřenci trenéra Schuberta dál zůstávají ve spodních patrech tabulky.

V silném dešti měla obě mužstva ze začátku především problém s rozehrávkou. St. Pauli mělo více ze hry, víc než střelu kapitána Ebberse ze 7. minuty ale nedokázalo vyprodukovat. Aalen postupem času získal na jistotě a byl odměněn ve 45. minutě, kdy se po rohu Aydemira hlavou trefil Hübner.

Druhý poločas přinesl lepší počasí, ne však lepší fotbal. Hráči  St. Pauli se dostávali spíše ke střelám z dálky, z protiútoků pak hrozili hosté z Aalenu. V 61. minutě to mohlo být už 0:2, jenže Oliver Barth z deseti metrů těsně netrefil branku. V 73. minutě zahodil další šanci na rozhodnutí Michael Klauß. 

Tak tedy zápas, který v ochozech Millerntor-Stadionu sledovalo 20 932 diváků, skončil výhrou hostí.

Takto hodnotil střetnutí záložník Fin Bartels: "Našemu výkonu lze jen těžko uvěřit - je to velké zklamání. Chtěli jsme hrát aktivně dopředu, což se vůbec nepovedlo. Budeme si muset celý zápas znovu projít a analyzovat. Ve druhém poločase jsme se chtěli zlepšit, ale nepodařilo se to."

Sestava FC St. Pauli - Tschauner - Avevor, Mohr, Thorandt, Schachten (Saglik 77.) - Funk (Boll 63.), Daube - Bartels, Gogia (Gyau 46.) - Ebbers, Ginczek

Týmové statistiky -

Střely - 15:16

Fauly - 22:17

Rohové kopy - 7:3

% vyhraných soubojů - 50,2:49,8

Centry - 13:5

Na závěr ještě nekolik individuálních statistik hráčů FC St. Pauli. Nejvíce sprintů nastřádal Dennis Daube (47), Markus Thorandt zaostal jen od jeden. Po dvou střeleckých pokusech zaznamenali Daube, Ginczek, Ebbers, Boll, Gyau a Saglik. Centry létaly především od krajních beků Avevora (3) a Schachtena (4). Celkem 19 vítězných soubojů podstoupil Daniel Ginczek a byl v tomto směru dnes v St. Pauli nejlepší. Nejvíce kontaktů s míčem pak nasbírali stopeři Mohr (88) a Thorandt (84).

 

Zdroj:

fcstpauli.com

bundesliga.de