První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

FC Energie Cottbus - FC St. Pauli 2:0

25.08.2012 16:42

2:0

 St. Pauli se dnes od 13:00 střetlo v rámci třetího kola 2. Bundesligy s Energií Cottbus. Kiezkickers měli za sebou dosud dvě remízy a chtěli urvat první vítězství v ročníku. Nepovedlo se to ani trochu. Domácí celek již od úvodního hvizdu přebral iniciativu, obráncům St. Pauli zatápěli hlavně Adlung s Farinou. Převaha přinesla Cottbusu branku ve 21. minutě, když se po chybě Tschaunera trefil Stiepermann. Dnešek vůbec nebyl šťastným dnem našeho gólmana, ve 29. minutě Tschauner nabídl šanci Sanogovi, ten však v jednoznačné pozici zklamal. Na 2:0 zvýšil po pauze v 66. minutě stoper Ivica Banovic střelou z nějkých dvaceti metrů. K první pořádné šanci se St. Pauli dostalo až v 68. minutě, kombinace Ebberse a Saglika ale gól nepřinesla.  

Sestava St. Pauli:

Tschauner - Schachten (46. Avevor), Thorandt, Mohr, Kalla - Bartels, Boll, Funk (60. Kringe), Bruns - Ginczek (46. Ebbers), Saglik