První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

1.FC Köln : FC St. Pauli 0:0

17.09.2012 22:17

 

1.FC Köln - FC St. Pauli 

0:0

 

Utkání 5. kola 2. Bundesligy mezi 1. FC Köln a FC St. Pauli skončilo zhruba před půl hodinkou a obě mužstva se rozešla smírně 0:0. Je třeba říci, že domácí měli po celý průběh zápasu převahu. Bigalke a Bröker už v první půli mohli zajistit Kolínu vedení, St. Pauli ale dnes držel nad vodou gólman Tschauner.

Na straně hnědo-bílých jen těžko najdeme větší šanci. Dvakrát to zkoušel z dálky Bartels, Saglik čtvrt hodiny před koncem sám před brakářem netrefil dobře míč. Jinak může být St. Pauli po mdlém výkonu za bod velmi rádo.

V 50. minutě musel pro zranění opustit hrací plochu kapitán Fabian Boll. Jako střídající hráči se předvedli postupně Funk, Ginczek a Schindler. Ani jeden z nich však nepřinesl do hry větší oživení.

Statistiky hovoří za vše: střely na branku 22:8 pro domácí, rohy 6:3, centry 13:6. Nejpilnějším střelcem byl s 6 pokusy již zmiňovaný Thomas Bröker. O lecčems vypovídá i to, že nejvíce kontaktů s míčem, celkem 59, měl ny straně St. Pauli gólman Tschauner. Takový Denis Daube, který by teoreticky měl ve středu pole být tím ofenzivnějším a tvořivějším z dvojice záložníků, jich nasbíral pouze 37. Na druhou stranu Daube spolu s Mohrem a Kallou vyprodukoval nejvíce přihrácek (18).

Köln tedy dál čeká na první vítězství, St. Pauli zase potřebuje stabilizovat svou hru a začít podávat lepší výkony. Dnes večer to za moc nestálo.

 

Sestava FC St. Pauli:

Tschauner - Kalla, Mohr, Thorandt, Avevor - Boll (50. Funk), Daube, Bratels, Bruns - Ebbers (74. Ginczek), Saglik (85. Schindler)

Nejlepší hráč utkání na straně St. Pauli:  Philipp Tschauner - vychytal Bigalkeho, poradil si s aktivním Brökerem i Chihim a v závěru zápasu mu na brankové čáře pomohl Mohr. Ofenzivní hráčí nic nepředvedli, proto je brankář St. Pauli jediným možným kandidátem na hráče zápasu.

1.FC Köln : FC St. Pauli 0:0

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.