První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

Do St. Pauli přichází Ryo Miyaichi

20.06.2015 15:06

https://www.fcstpauli.com/website/var/tmp/thumb_20877__newsBigImage.jpegPrvní letní posila je na světě - smlouvu na tři roky podepsal se St. Pauli mladý záložník z Japonska Ryo Miyaichi.

Japonskému reprezentantovi je teprve 22 let a představuje tak velký příslib do budoucna. Jistě není náhoda, že si ho v roce 2011 vybral do kádru Arsenal Londýn. Miyaichi se však nedokázal do nabyté sestavy Kanonýrů natrvalo prosadit. Hned v roce 2011 byl poslán na hostování do Rotterdamu, kde za tamní Feynoord odehrál 12 zápasů a připsal si tři branky a pět gólových přihrávek. Další zápasové zkušenosti pak sbíral v Boltonu, WIganu a v loňském ročníku hrál v Nizozemí za Twente.

V dresu Arsenalu stihl Miyaichi jeden zápas v Premier League a také jeden v Lize mistrů. Dvakrát se na trávníku objevil v Ligovém poháru. Letos v létě mu v Londýně skončila smlouva a do St. Pauli tak přichází jako volný hráč.

Sportovní ředitel Thomas Meggle k přestupu poznamenal: "Jsme velmi rádi, že jsme Rya přesvědčili k přestupu do St. Pauli. (...) Po všech hostováních, která absolvoval v minulých letech, chceme teď Ryovi nabídnout nový domov, kde se znovu dostane do formy."

Trenér St. Pauli Ewald Lienen řekl: "Ryo je technický a rychlostně dobře vybavený hráč. Může hrát jak na levé, tak na pravé straně hřiště. Jeho úkolem by neměla být jen podpora útočníků, on sám by se měl také do gólových příležitostí dostávat."

A konečně reakce samotného hráče: "K přestupu mě přesvědčil rozhovor s Thomasem Megglem a Ewaldem Lienenem. Navíc jsem věděl, jak vynikající fanoušky St. Pauli má. Těším se na stadion a nemůžu se dočkat, až tady poprvé vyběhnu na trávník. Chceme se v tabulce dostat výš, než loni, a já proto udělám maximum."

 

Zdroj: fcstpauli.com