První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

Posila z Dortmundu - Jeremy Dudziak

29.08.2015 09:12

St. Pauli přivítalo novou posilu. Z Borussie Dortmund přichází Jeremy Dudziak. Smlouvu podepsal do 30. června 2018.

Dudziak bude na dresu nosit číslo 8 a s mužstvem si zatrénoval už v pátek dopoledne. 20letý hráč působil od roku 2009 až do současnosti v Borusii Dortmund, kde si v březnu letošního roku stihnul odbýt svůj Bundesligový debut. Celkem se v černo-žlutých barvách objevil na hřišti ve třech zápasech. Může hrát v útoku, nebo kdekoli na levé straně hřiště.

Jeremy Dudziak prošel všemi mládežnickými kategoriemi reprezentace Německa od U15 do U20. Patřil do výběru U19, který v roce 2014 vyhrál Mistrovství Evropy, ale jeho působení na šampionátu překazilo zranění.

Trenér Ewald Lienen k novémů přírůstku řekl: "Jeremy je silný v soubojích, rychlý a technický. Je všestranně využitelný, může hrát na levé straně i v útoku. Má tah na branku. Může nám pomoci zacelit mezeru, která vznikla po zranění Ryo Miyaichiho."

Sám Jeremy pak k přestupu poznamenal: "Těším se na FC St. Pauli. Angažmá tady mi pomůže k dalšímu rozvoji a já zase budu moci pomoct mužstvu dobrými výkony. Trochu ozvláštnění pro mě bude, že hned první zápas na Millerntor si zahraji proti svým bývalým spoluhráčům (St. Pauli bude hrát během reprezentační přestávky přátelský zápas s Dortmundem).

 

Zdroj: fcstpauli.com