První česká stránka o FC St. Pauli

Výhledově bych rád celý web přesunul na (staro)novou doménu sanktpauli.cz a provedl celkovou revizi obsahu. Stránky nejsou více jak šest let aktualizované, obsah je zastaralý, řada obrázků a videí se již nenačítá.

O spuštění nového webu budu informovat na tomto místě.

 

Marc Hornschuh vyztuží obranné řady St. Pauli

31.08.2015 13:36
Na poslední chvíli před koncem přestupového okna získalo FC St. Pauli do kádru Marca Hornschuha. Obránce přestupuje ke Kiezkickers z FSV Frankfurt. Sportovní ředitel St. Pauli Thomas Meggle se s 24letým hráčem dohodl na smlouvě do 30. června 2016 s opcí na jeden rok.
 
Juniorský reprezentant přišel do FSV Frankfurn na začátku ročníku z Borussie Dortmund, od nynějška je však již hráčem FC St. Pauli. Za poslední tři roky absolvoval Hornschuh 100 zápasů za rezervu Dortmundu ve 3. lize.
 
Ohlasy k přesupu:
Thomas Meggle - "Naším cílem bylo přivést ještě jednoho stopera. To se nám získáním Marca podařilo. Je to talentovaný hráč, který u nás dostane příležitost k dalšímu rozvoji."
 
Ewald Lienen - "Marc je univerzální hráč do defenzivy, může nastoupit jak ve středu obrany, tak jako defenzivní záložník a pravý bek. Má svou kvalitu, je silný v soubojích i hlavičkách a v budoucnu nám jistě pomůže."
 
Marc Hornschuh - "Mám velkou radost z toho, že v St. Pauli dostanu příležitost okusit 2. ligu. Mám velkou motivaci a moc se těším na tenhle skvělý klub."
 
 
Marcův profil na Transfermarkt naleznete zde